Показать сообщение отдельно
Старый 24.09.2012, 18:25   #405 (Ссылка на пост)
zwitter
Модератор
Пол:
 
Активность Longevity
0/20 18/20
Today Сообщения
0/5 ssss11242
Благодарил(а): 2,807
Благодарили 19,030 раз в 5,788 постах
Галерея: 15
Вес репутации: 217 zwitter скоро в модераторы
zwitter скоро в модераторыzwitter скоро в модераторыzwitter скоро в модераторыzwitter скоро в модераторыzwitter скоро в модераторыzwitter скоро в модераторыzwitter скоро в модераторыzwitter скоро в модераторыzwitter скоро в модераторыzwitter скоро в модераторыzwitter скоро в модераторыzwitter скоро в модераторыzwitter скоро в модераторыzwitter скоро в модераторыzwitter скоро в модераторыzwitter скоро в модераторыzwitter скоро в модераторыzwitter скоро в модераторыzwitter скоро в модераторы
Фінальним акордом жахливої нічної події на Бориспільській трасі стала аварія автомобіля «Шевроле».
Нагадаємо: під час заїзду нелегальних перегонів між «Феррарі» та «Доджем Віпер», останній автомобіль втратив керування, врізався у відбійник, здійснив кілька кульбітів та завмер посеред дороги.
Водій та пасажир машини загинули на місці. За її кермом сидів майже професійний гонщик та водночас високопосадовець Міністерства економічного розвитку та торгівлі України. Його пасажирові було лише 23-роки.
Вже за кілька хвилин до місця трагедії примчала бригада швидкої. Саме в машину з червоним хрестом несподівано врізався чоловік на мотоциклі. Медикам пощастило (вони оглядали місце ДТП «Доджа», а байкерові ні. Від потужного удару чоловік вилетів із сідла та загинув.
Проте, вже за кілька хвилин на місці нічного кошмару сталася ще одна ДТП. У районі трагедії несподівано зупинився автомобіль «Рено». Його водій взявся міняти колесо, але про це трохи згодом.
В цей самий момент до місця трагедії стрімко наближався автомобіль «Шевроле» з кількома пасажирами у салоні. Не зважаючи на всі попереджувальні знаки, легковик влетів у зону оформлення ДТП, протаранив рештки розбитого «Доджа», дивом уникнув зіткнення із фурою та ледь не врізався у корму того самого «Рено», водій якого як раз чекав, коли йому привезуть «запаску».
«Шевроле» «підрихтував» кілька метрів металевого відбійника та зупинився. Дві його пасажирки потрапили до шпиталю.
zwitter вне форума  
Ответить с цитированием
Эти 2 пользователей сказали Спасибо zwitter за хороший пост:
Dimm_On (24.09.2012), Linkin (24.09.2012)