Показать сообщение отдельно
Старый 08.07.2013, 18:33   #91 (Ссылка на пост)
Студія мистецтв "Smile"
Задержался
 
Аватар для Студія мистецтв "Smile"
Пол:
 
Активность Longevity
0/20 12/20
Today Сообщения
0/5 sssssss81
Адрес: ТРЦ "Фабрика" вул. Залаегерсег, 18 (3 черга)
Благодарил(а): 2
Благодарили 54 раз в 31 постах
Галерея: 0
Вес репутации: 12 Студія мистецтв "Smile" станет скоро известным
Завершився ShowFest 2013!

У Києві завершився
III Всеукраїнський фестиваль дитячої та молодіжної творчості “ShowFest2013”.

Цього року організатори фестивалю, а саме Київська Студія мистецтв Smile, провели фестиваль у Києві. Фестиваль проводився за підтримки голови Київської міської державної адміністрації Олександра Попова та оболонської районної в місті Києві державної адміністрації і був приурочений до святкування Дня молоді в Києві. Всі конкурсні дні юних артистів приймав один з найбільших ТРЦ України "Dream Town". А завершився ShowFest 27 червня яскравим гала-концертом за участю лауреатів та переможців фестивалю, а також зоряних членів журі.

"Ми проводимо ShowFest вже втретє. І цього року фестиваль вперше відбувся у Києві, - каже директор фестивалю і студії мистецтв Smile Павло Глазков. - Для нас це важливий крок, і ми вдячні всім нашим партнерам за підтримку".

Традиційно конкурсна програма фестивалю проходить за двома напрямками: вокал і хореографія. У ShowFest 2013 взяли участь вокалісти та танцювальні колективи у віці від 3 до 26 років з різних куточків України: Чернівців, Миколаєва, Житомира, Києва, Харкова, Мелітополя, Ужгорода, Севастополя, Кіровограда, Полтави та ін. Відмінна особливість фестивалю в тому, що всі учасники вокального конкурсу, включаючи найменших, виконують пісні у супроводі живого джаз-бенду "SmileBand". Вперше в цьому році в рамках фестивалю пройшов конкурс краси "Принцеса Наталі" від журналу "Наталі". Юні красуні виходили на фестивальну сцену в різних образах, в тому числі представили колекцію від дизайнера Голди Виноградської. Юні принцеси отримали дорослі нагороди, в тому числі можливість потрапити на сторінки журналу "Наталі" і річний контракт з модельним агентством "OK models".
Всіх учасників фестивалю оцінювало зіркове журі: муза фестивалю - співачка Еріка, відомий хореограф і співак Амадор Лопес, лідер групи "Чорнобривці" Стівен Раста Козак, дизайнер Голда Виноградська, президент модельного агентства Ольга Торнер, головний редактор журналу "Наталі" Жанна Лаврова і президент асоціації дитячої моди Ірина Ярмак.
Оргкомітет фестивалю доклав максимум зусиль, щоб перебування на фестивалі запам'яталось усім: подарунки та сувеніри, професійний звук та світло, виступ з живим джаз-бендом “SmileBand", а також гран-прі фестивалю в розмірі $1000, спеціальний подарунок від тур агенції “Феєрія Мандрів” – тур до Чорногорії та найголовніше – це тепле й дружнє ставлення один до одного у такому великому і творчому колективі.
Головний приз фестивалю в розмірі $ 1000 в цьому році розділили між собою володарі відразу двох Гран-Прі: танцювальний колектив "Deep Force" з Миколаєва та вокалістка Анастасія Лохманюк з Чернівців.

Партнерами фестивалю ShowFest 2013 виступили: ТЦ “DreamTown”, ПАБ “BigBen”, журнал “Наталі”, магазин дитячого одягу “Littlebaby”, ТМ “Goldakids”, туристична агенція "Феєрія мандрів", РЦ “Сюрприз”, салони краси “TerraViva” та “Лагуна краси”, “Гала Радіо” “Радіо Київ”, “Delfi.ua”, “Ex.ua”, “Ivona.bigmir.net”, “УкрДовідка”, ТМ “Три ведмеді”, ТМ “Fancy”, модельна агенція “OKmodels”, аквапарк “DreamIsland”, магазин квітів “Букет” та Музичний центр “Бастер”.
Изображения
 
Студія мистецтв "Smile" вне форума  
Ответить с цитированием