Форум Херсона. Форум Херсонской молодежи, флейм, фотографии Херсона, политика в Херсоне, сетевой форум, сети Херсона


Приветствуем на Форум Херсона. Форум Херсонской молодежи..

На данный момент Вы находитесь на форуме как Гость и имеете очень ограниченные возможности и права. Что бы писать или отвечать в темах, загружать картинки, файлы на форуме Вам нужно зарегистрироваться, что совершенно бесплатно. Регистрация очень быстрая, не откладывайте эту процедуру!

Если возникнут проблемы с регистрацией напишите нам.

Галерея форума Блоги пользователей Список банов
Вернуться   Форум Херсона. Форум Херсонской молодежи. > > >
Регистрация СправкаСтатистика Пользователи Календарь Сообщения за день

Государство и политика .... и все, что с ними связано

Тема: Благотворительность в Херсоне! БФ «Захист» Ответить в теме
Ваше имя пользователя: Для входа нажмите здесь
Проверка вопроса системы антиспама "NoSpam!"
Стодвацатьадмин дабавить двацать
Image Verification
Пожалуйста, введите шесть букв и/или цифр, которые изображены на картинке.

Заголовок:
  
Сообщение:
Иконки для сообщения
Вы можете выбрать иконку, характеризующую сообщение:
 

Дополнительные опции
Другое

Просмотр темы (Новые вначале)
22.07.2014 23:37
Inachka Сьогодні сотні волонтерів по всій країні щодня збирають на свої картки благодійні пожертви для підтримки армії, біженців, поранених.

Проте, лише одиниці з них усвідомлюють, що за будь-яку зібрану суму, що перевищує 1710 грн., вони мають на початку наступного року сплатити податок на дохід від 15% до 25% від зібраних грошей.

Волосся ворушиться, коли уявляєш масштаби можливих податкових претензій до волонтерських груп, які допомагають армії і за тиждень мають мільйонні обороти.

І найсумніше тут те, що держава може виставити претензії до волонтерів, які підставили плече армії в найтяжчі моменти.

Це потрібно змінити! Вимагаємо прийняття законопроектів про благодійність! Якщо ви за - поширюйте! https://www.facebook.com/UkrForumBlag
09.07.2014 12:14
Inachka ФОНД ЗАХИСТ ЗВІТУЄ

Сповідуємо принципи прозорості та підзвітності. Тож звітуємо про цільове використання благодійних пожертв, які надійшли на реабілітаційне лікування восьмирічного херсонця Данилки Чирського на Українську біржу благодійності. Накопичені на Біржі кошти перераховані нею на рахунок фонду "Захист", після чого ми здійснили конвертацію валюти у CityCommerceBank та на підставі заключеного зі словацькою клінікою "Аделі" договору та виставленого рахунку здійснили оплату лікування Данилки. Публікуємо рахунок клініки та наше платіжне доручення. Дякуємо всім небайдужим за можливість оздоровлення Данилки після страшної аварії!!!
04.07.2014 23:41
Деянира Насчет ежей не скажу, но такие фунтики ходят в фиолетовых, белых накидках, а так же без оных. Коробки одинаковые, и всегда по 2 человека( обычно или девки молодые, или пацаны, видела даже на вид лет по 15).
04.07.2014 23:17
дмитрий_оч_приятно Это уже новые ходят по горького или ежи сменили цвет униформы?
04.07.2014 23:10
Перфоратор
Цитата:
Сообщение от Inachka Посмотреть сообщение
Печалька!
К бывшим кандидатам в мэры, пробовали обратиться?
04.07.2014 15:07
Inachka Печалька! Мы все красиво говорим, что к людям с инвалидностью нужно относится толерантно... С 12 июня на Украинской бирже благотворительности мы разместили проект "Люблю театр, но он мне недоступен". Откликнулось на призыв помочь инвалидам-колясочникам посещать на театральные спектакли только 16 добрых душ, которые внесли в общей сложности всего около двух с половиной тысяч грн. из 43980. Спасибо Ирине, Элико Маркелия, Виктору Булке, Татьяне Горб, Радионовой, грузину,Ирине Горобцовой и "небайдужим з Цюрупинську", Владу Вихреву и Андрею,анониму, Ирине и Мирошниченко Наталье, Владимиру Бондаренко и Дмитраковой Лене!!!
https://ubb.org.ua/ru/project/987/

Почесав затылок, юзер дописал через 52 секунды
Ну вот, кто жертвует на дорогах в Херсоне людям в фиолетовых униформах, убедитесь - паутина мошенников от фонда "Ежи" разрастается. Ждем реакцию милиции! http://z-city.com.ua/%D0%91%D0%B8%D0...%BC-12.06.2014
28.06.2014 11:50
Inachka И пока в теме оживление, напомню еще о акции "Люблю театр, но он мне недоступен!" https://ubb.org.ua/ru/project/987/

В театр-то инвалиды попадают, а вот дальше ..
27.06.2014 13:34
de'Роммэль
Цитата:
Сообщение от Abonent Посмотреть сообщение
Давать им деньги значит поддерживать войну в Украине.
27.06.2014 13:14
Abonent Давать им деньги значит поддерживать войну в Украине.
27.06.2014 13:00
Inachka Папина доця, пивко так или иначе вылезет всегда))))
27.06.2014 12:55
Папина доця
Цитата:
Сообщение от Inachka Посмотреть сообщение
de'Роммэль, я могу тебе сказать только свое мнение) Мое мнение, что если я хочу оказать благотворительную помощь, то я не буду давать деньги на улице этим всем непонятным сборщикам в разноцветной форме непонятно на что.
и это правильно-возле центрального рынка стоит парочка с коробочкой на сбор средств. -о-полтинечек кинули- пивко )))) надеюсь это пивко вылезет боком таким собирателям.
27.06.2014 12:28
Inachka de'Роммэль, я могу тебе сказать только свое мнение) Мое мнение, что если я хочу оказать благотворительную помощь, то я не буду давать деньги на улице этим всем непонятным сборщикам в разноцветной форме непонятно на что.
27.06.2014 12:21
de'Роммэль
Цитата:
Сообщение от Inachka Посмотреть сообщение
ну так посмотри)
мне лень смотреть час тягомотины, для того чтоб узнать, что ты, очевидно, можешь сказать сразу
27.06.2014 12:19
Inachka de'Роммэль,ну так посмотри) Если интересует, там очень много ньансов этого "явления" в жизни нашего города обсуждали и выясняли.
27.06.2014 12:11
de'Роммэль
Цитата:
Сообщение от Inachka Посмотреть сообщение
"Люди с копилками на улицах Волонтеры или мошенники"
так шо решили то? волонтеры или мошенники? ато странно, что на ушакова собирают на операцию, а на маркса - на реабилитацию того же ребенка.
27.06.2014 11:52
Inachka КРУГЛЫЙ СТОЛ 25.06.14 "Люди с копилками на улицах Волонтеры или мошенники"

Відеозапис круглого столу " "Люди зі скриньками на вулицях. Волонтери чи шахраї?", який відбувся за ініціативи Фонду громади Херсона "Захист" в Херсоні 25 червня 2014 р. Учасниками обговорення проблеми стали лідери благодійних фондів та громадських організацій, представники місцевого бізнесу, журналісти. Взяли участь також Вербицький Микола Леонідович - заступник начальника управління УВД м.Херсона, Черненко Павло Петрович - заступник начальника ДАІ м. Херсона, Юсов Олексій Володимирович - заступник начальника відділу управління доходів і зборів фізичних осіб ГУ Міндоходів у Херсонській області та представники тих фондів, які збирають пожертви на вулицях Херсона
25.06.2014 20:22
Inachka Чи любите ви театр? Питання для більшості херсонців риторичне і не потребує відповіді, адже в театрі – завжди аншлаг. За театральний сезон тут народжується до 16 прем'єр! При великому бажанні інваліду вдасться потрапити на омріяний спектакль, але загальна картина не оптимістична: театр для інвалідів на візках фактично недоступний. Круті сходи з холу до залу залишаються бар'єром вже 75 років, тому візки зі сміливцями і справжніми інвалідами-театралами доводиться піднімати на руках. Картина – не для людей зі слабкими нервами!

Пандуси – річ настільки незамінна скрізь у світі, що уявити собі вхід куди б то не було без нього – неможливо. Перший етап вирішення проблеми доступності Херсонський обласний музично-драматичний театр ім. М. Куліша вирішив сам: було побудовано пандус на вулиці на центральному вході. А сходинки з холу на перший рівень до входу до залу залишаються проблемою, яку можна вирішити тільки за допомогою встановлення підйомної платформи з вертикальним переміщенням. Це ідеальне рішення, коли наявність таких перепадів – серйозна перешкода для людей, що пересуваються за допомогою інвалідного візка.

«У театрі інша атмосфера. Там я відпочиваю від зовнішнього світу. Мені подобається проживати разом із героями спектаклів їхні життя, разом з ними радіти і плакати... », - говорить людина з інвалідністю Микита, - «Люблю театр, але він для мене недоступний!».

Для придбання платформи (підйомної площадки для інвалідів типу ППН-1) в Херсонський обласний академічний музично-драматичний театр ім. М. Куліша потрібно 43 980 грн, а роботи з її встановлення виконає сам театр. Давайте всі разом подаруємо таким особливим людям диво театральних свят!

Проект здійснює
ХБФ "Захист"


Зручно допогти через https://ubb.org.ua/uk/project/987/
25.03.2014 12:26
Inachka Synthetic, я уточнила, можно тоже в фонд "Захист". Вот тел. 42-39-22 созваниванитесь и приносите. Спасибо, большое за помощь!
25.03.2014 12:04
Synthetic у меня скопилось некоторое количество б/у одежды для ребенка до года. в какую организацию ее можно передать?
25.03.2014 11:43
Inachka Відкрито спецрахунок на допомогу воєнним госпіталям Херсонщини.

Херсонщина стала кордоном на межі з Автономною Республікою Крим, де Російська Федерація продовжує активно нарощувати військові угруповання. Зважаючи на складну ситуацію, в області розгорнуто роботу з формування воєнних госпіталів на базі діючих трьох лікувальних закладів м. Херсона і Каланчацької та Чаплинської районних лікарень, які територіально наближені до прикордонних віськових частин.

З метою громадянської допомоги у забезпеченні воєнних госпіталів необхідними лікувальними засобами та медичними препаратами для надання медичної допомоги військовослужбовцям, які виконують свій священний обов’язок на території області, Херсонським обласним благодійним фондом “Захист” 21 березня відкрито спецрахунок.

Обласний Департамент охорони здоров’я та прикордонні районні лікарні надали перелік необхідних медпрепаратів та витратних матеріалів, яких конче не вистачає й які необхідно мати у складній ситуації. Фонд “Захист” наразі співпрацює з провізорською структурою “Майдан SOS” в Києві, яка днями обіцяла передати ч а с т и н у необхідного на Херсонщину. Тримаємо на контролі. І ВСЕ Ж БРАК МЕДПРЕПАРАТІВ – ВЕЛИЧЕЗНИЙ!

Тож звертаємося до громадян з проханням про допомогу!

Реквізити спеціального благодійного рахунку:
ХОБФ «Захист»
р\р 260032190703,
код 26347439
ПАБ « Міський Комерційний Банк»
МФО 339339
Призначення платежу: безповоротня благодійна допомога

Фонд “Захист” інформуватиме благодійників про надходження коштів та їх цільове використання на своїй сторінці у фейсбуці https://www.facebook.com/ZahystKherson, на сайті фонду www.zahyst.ks.ua

Задля прозорості та підзвітності створено Наглядову раду у складі авторитетних та відомих людей Херсона.
Це:
- Зубко Юрій Володимирович – голова наглядової ради, начальнік херсонського відділення ПАБ « Міський Комерційний Банк»;
- Жиляєва О.В.- член Незалежної громадської ради Херсонщини, голова ХМГО «Херсонський прес-клуб»;
- Пекеліс Ю.А. – представник Ради майдану:
- Сперчун О.О. – юрист, приватний нотаріус:
- Отець Олег (Стецюк) - священник Храму Святої Трійці УПЦ КП:
- Холодняк І.В. - заступник начальника відділу лікувально-профілактичної допомоги Департаменту охорони здоров’я ХОДА

Контактні тел. (0552)42-39-22 , моб. +38(050) 396-49-15, +38(066)333-94-82

Голова ХОБФ “Захист” Лариса Польська
09.02.2014 18:50
Inachka ГОТУЄМОСЯ ДО ВЕЛИКОДНЬОГО ЯРМАРКУ!
Благодійні фонди Херсона «Захист» і «Софія» та Херсонська Торгово-промислова палата оголошують про старт проекту «Благодійний Великодній Ярмарок».
Запрошуємо херсонських умільців долучитися до участі у Ярмарку та зареєструватися як учасник на сторінці у фейсбуці https://www.facebook.com/groups/388741604596809/. Часу до підготовки достатньо, тож – за роботу!
На Пасхальному ярмарку 2014 значна увага приділятиметься залученню народних майстрів з усієї областіі, які, крім продажу своєї продукції, проводитимуть майстер-класи з виготовлення товарів народних ремесел. Мешканці та гості міста зможуть придбати чудові товари – сувеніри ручної роботи, пасхальну атрибутику, речі побутово-декоративного промислу. 50% від кожної проданої речі буде спрямовано на благодійні цілі.
05.01.2014 18:43
Inachka Видео-калейдоскоп "Успешные истории -2013", которые стали действительно успешными только благодаря вашей поддержке, уважаемые благотворители, партнеры и симпатики фонда "Захист" http://www.youtube.com/watch?v=omvVH2bJfBY
23.12.2013 14:06
Inachka Фонд "Захист" передал 43 кг яблок и 10 кг. мандаринов ребятам Херсонского областного центра социальной реабилитации детей-инвалидов. https://www.facebook.com/groups/3106...group_activity
19.12.2013 09:22
Inachka Старт УІ акції “ДОПОМОЖИ ВРЯТУВАТИ ДИТИНУ!”
Сьогодні,18 грудня, напередодні Дня Святого Миколая у Херсонському обласному художньому музеї відбулася доволі зворушлива подія – урочистий старт акції “Допоможи врятувати дитину!”, яка, починаючи з 2010 року , за ініціативи колективу музею та за підтримки фонду громади Херсона “Захист” проводиться щорічно взимку. Кожного року все більше херсонців приєднується до збору благодійних пожертв , на які потім закуповуються дефіцитні, вартісні медикаменти , витратні матеріали для дітей, які лікуються у відділенні гематології обласної дитячї клінічної лікарні.
За даними Міністерства охорони здоров'я в Україні щорічно реєструється від 1000 до 1200 нових випадків злоякісних новоутворень у дітей. Ці цифри просто вражають, особливо враховуючи той факт, що 70% всіх онкологічних захворювань у дітей є виліковними, якщо діагностуються та лікуються на ранній стадії. Чи не найцінніша у житті подія, коли відбувається свято перемоги малюків та дорослих, лікарів, родичів пацієнтів і всіх, хто не байдужий до чужого горя, над страшною недугою ! Ми можемо, ми маємо до цього долучитися!
Запрошуємо всіх херсонців відвідати художній музей, де протягом акції з 19 грудня цього року до 15 лютого 2014 року будуть змінюватися експозиції дуже цікавих виставок, в залах яких розміщено благодійні скриньки, до котрих можна внести свою благодійну допомогу!

https://www.facebook.com/groups/310661838968781/
06.11.2013 10:23
Inachka 7 ноября в областном центре службы крови - день донора-студента.
Продолжаются акции программы Фонда громады "Захист" "СДАЙ КРОВЬ - СПАСИ ЖИЗНЬ!" Инициатором акции, как и в прошлом году, стал студенческий волонтерский центр "Власний вибір" при ХДУ (лидер - Maryna Baryshevskaja).
Эту инициативу поддержали студенты аграрного университета.

Акция - в помощь онкобольным детям начинается завтра в 9.00 - 7 ноября.
Итоги обязательно огласим!!!

Также актуально - Центру службы крови Херсона нужно обновить два специальных кресла для процедуры забора крови у доноров. Старые , ну правда - старые!Может быть чья-то бизнес-структура может сделать донорам такой подарок? Сообщите, и мы организуем все на законных основаниях и прозрачно!
Обращайтесь БФ "Захист" www.zahyst.ks.ua
04.11.2013 18:47
Inachka АВБ, Спасибо за советы! это мой первый опыт помощи в благотворительной деятельности я еще много не знаю.
Да, это Польська Лариса Михайловна.
И вот, еще не указала сайт именно БФ "Захист" www.zahyst.ks.ua
04.11.2013 18:17
АВБ Inachka, вы всё делаете правильно. К сожалению, помощь вашему Проекту финансово не могу, сам нахожусь «ниже плинтуса».
Несколько пожеланий для вас:
1. Пожалуйста, везде указывайте имена, фамилии и отчества ответственных за тот или иной проект. Иначе у людей возникают подозрения и плохие мысли. Вот, например, кто такая Лариса Михайловна??? Я так понял, что это Польская.
Я Ларису Польскую знал лет 20 назад. Это честный и порядочный человек. Ей можно доверять. А вот, если это не Польская, то я не знаю что и думать.
2. Пожалуйста, объясняйте очень подробно на этом форуме и у себя на сайте почему для того или иного Проекта нужна ИМЕННО ТАКАЯ помощь. Вот и на этом форуме прозвучала мысль: прочему нужен именно такой дорогой ноутбук?
3. Не стесняйтесь «лезть в политику». Те люди, которые решают социальные проблемы, как раз и занимаются политикой. Нравится это кому-то, или не нравится. Сознаёт это кто-либо, или не сознаёт. Но, социальная работа – это и есть политика.
04.11.2013 18:00
Inachka HubbaBubba, пожалуйста, позвоните Ларисе Михайловне 050-396-49-15, или да напишите мне в личку телефон, я ей передам.
Мое лично участие в этом проекте - это помощь в распространении информации в интернете и некоторая финансовая помощь, организаторскими вопросами я не занимаюсь.
04.11.2013 17:56
АВБ Да, вы правы HubbaBubba и VoVaN.
Вот если у вас нет возможности помочь, или вы не знаете как это сделать, то самый лучшее, что вы можете сделать, это обратить внимание на детей сирот, на инвалидов, на престарелых, на бомжей и т.д. У этих отверженных обществом людей чрезвычайно низкая самооценка. Они очень легко прощаются с жизнью. Для них самое важное – не деньги, для них самое важное – внимание окружающих. Они просто-напросто невероятно сильно хотят быть кому-либо нужными.
04.11.2013 17:25
VoVaN А вот кстати да. Я считаю, что в обычной ситуации самая лучшая помощь - это помощь нематериальными ценностями. Потому что она всегда доходит до адресата, останется с ним навсегда, и ее ни кто не украдет/не сломает, и не распорядится ей каким-либо иным не целевым образом.

В этой теме более 30 ответов(а). Нажмите здесь, чтобы перезагрузить эту тему.

Ваши права в разделе
Вы не можете создавать темы
Вы можете отвечать на сообщения
Вы не можете прикреплять файлы
Вы не можете редактировать сообщения

BB коды Вкл.
Смайлы Вкл.
[IMG] код Вкл.
HTML код Выкл.
Trackbacks are Выкл.
Pingbacks are Выкл.
Refbacks are Выкл.

Время на сервере: 20:16.

Регистрация Справка Пользователи Календарь Сообщения за день

vBulletin 3, Copyright © 2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Русский перевод: zCarot, Vovan & Co