Форум Херсона. Форум Херсонской молодежи, флейм, фотографии Херсона, политика в Херсоне, сетевой форум, сети Херсона


Приветствуем на Форум Херсона. Форум Херсонской молодежи..

На данный момент Вы находитесь на форуме как Гость и имеете очень ограниченные возможности и права. Что бы писать или отвечать в темах, загружать картинки, файлы на форуме Вам нужно зарегистрироваться, что совершенно бесплатно. Регистрация очень быстрая, не откладывайте эту процедуру!

Если возникнут проблемы с регистрацией напишите нам.

Галерея форума Блоги пользователей Список банов
Вернуться   Форум Херсона. Форум Херсонской молодежи. > > >
Регистрация СправкаСтатистика Пользователи Календарь Сообщения за день

Флейм :) *нудным вход воспрещен*

Тема: АПТЕЧКО или советы для больноватых Ответить в теме
Ваше имя пользователя: Для входа нажмите здесь
Проверка вопроса системы антиспама "NoSpam!"
Столиця Русі
Image Verification
Пожалуйста, введите шесть букв и/или цифр, которые изображены на картинке.

Заголовок:
  
Сообщение:
Иконки для сообщения
Вы можете выбрать иконку, характеризующую сообщение:
 

Дополнительные опции
Другое

Просмотр темы (Новые вначале)
13.03.2011 00:18
Lelichek
Цитата:
Сообщение от zwitter Посмотреть сообщение
вот говорят огурец очень помогает от болезней

Боянишь Цвиттер
Антена еще с пол года назад ,наверное, выкладывала=)
12.03.2011 20:17
Mutant о, как обнадежил: втирание комара от облысения. Куплю пол стакана комаров!
12.03.2011 19:31
sentjabr только говорят? а дело то до конца не довёл))
12.03.2011 19:15
zwitter вот говорят огурец очень помогает от болезней

12.03.2011 18:47
Mutant Я не для тебя выложил, а для людей кого за**бал хронический кашель и бронх астма
11.03.2011 20:36
УМА аптечко для бесноватых...))
11.03.2011 20:11
Mutant Бронхіальна астма



Бронхіальна астма — це хронічне захворювання, що характеризується періодичними нападами. Напади астми варіюються по важкості від слабкого покашлювання і важкого дихання до дуже важких, загрозливих життю нападів задухи. Механізм нападу астми наступний: бронхи і бронхіоли звужуються, викликаючи стискування грудної клітки і обмеження дихання. Слизова оболонка дихальних шляхів набрякає, заважаючи руху вій епітелію. Слизові залози починають виділяти більше слизу, і вона стає густішою, що заважає проходу повітря в легені. Дихання стає все важчим і важчим; навіть видих, який зазвичай здійснюється пасивно, вимагає великих зусиль.
З часом напади стають все більш важкими і можуть привести до незворотних пошкоджень тканин легенів і хронічного захворювання легенів.
Існують різні типи астми:
  • Набута (екзогенна, зовнішня) астма, звана також алергічною, атонічною або імунологічною астмою, на думку фахівців, є алергічною реакцією на деякі чинники, що завжди провокують напад у даної людини (наприклад, присутність тварин, роздратування, пил, цвітіння, пилок або харчові продукти). Цей тип астми виявляється у дітей або молодих людей, які, як правило, мають і інші симптоми алергії, включаючи екзему або запалення порожнини носа зі свербінням і рідкими виділеннями (риніт). Більшість людей, страждаючих від цього типу астми, мають до неї схильність по спадковості. Для них характерні позитивна реакція на алергію при шкірному тестуванні і підвищений рівень специфічних антитіл в крові.
  • Внутрішня (ендогенна) бронхіальна астма називається також неалергічною, або не імунологічною. Причини цього типу астми не повністю зрозумілі, хоча симптоми часто такі ж, як і при набутій астмі. Напад ендогенної астми інколи провокується чинником, який не обов'язково викликає подальші напади. Такими чинниками можуть стати вдихання холодного повітря, реакція на інфекцію, фізичні зусилля, стрес, зміну погоди, вологість або зміну температури. Ендогенна астма зазвичай починається на пізніх етапах статевого дозрівання або пізніше. Люди, страждаючі ендогенною астмою, можуть не мати родичів з аналогічними захворюваннями, у них негативна реакція на алергію при шкірному тестуванні і не підвищений вміст специфічних антитіл в крові.
Симптомами бронхіальної астми є чхання, кашель, важке, голосне, переривисте дихання, синуватість шкіри (ціаноз) через нестачу кисню в крові, відчуття тривоги і безпорадності.
Лікування бронхіальної астми:
  • При нападі астми зварити картоплю в лушпинні і дихати над нею, сховавшись ковдрою. Можна також зварити очищену картоплю. Під час такого лікування необхідно пити у великій кількості гарячий чай з ягід і листків брусниці (як свіже, так і сухе). Коли напад мине, лягти в ліжко і тепло накритися.
  • Натерти на ніч свинячим нутряним салом груди і спину і обгорнутися компресним папером, поверх якого обгорнутися старою пуховою або шерстяною хустиною.
  • Ретельно розім'яти 1 столову ложку ягід калини і залити їх 1 склянкою теплої кип'яченої води, розмішавши в ній 1 столову ложку меду. Довести до кипіння, варити на малому вогні 20 хвилин, ретельно перемішати і процідити. Цю порцію спожити повністю протягом дня, приймаючи по 1 столовій ложці через кожних 1,5—2 години. Астматикам, схильним до гіпертонії, краще всього приймати сік зі свіжих ягід калини по 1 столовій ложці 8 раз на день.
  • Змішати по 100 г подрібнених в кашку часнику і хрону, 150 г вершкового масла і 600 г меду, розігріти суміш на киплячій водяній бані, ретельно помішуючи вміст. Зберігати в темному прохолодному місці в щільно закритому посуді. Приймати по 1 столовій ложці за 1 годину до їди. Курс лікування — 2 місяці. При необхідності курс лікування повторювати через 1 місяць перерви до повного одужання.
  • Узяти 3 головки подрібненого в кашку часнику і 5 подрібнених з шкіркою, але без кісточок лимонів, залити 1 л кип'яченої води кімнатної температури, настоювати в темному, прохолодному місці 5 днів, періодично струшуючи вміст, процідити, віджати. Пити по 1 столовій ложці 5 раз на день за 20 хвилин до їди.
  • 100 г подрібненого часнику залити 150 мл горілки, настоювати в темному прохолодному місці 2 тижні, періодично струшуючи вміст, процідити. Пляшку з настоянкою обгорнути в оранжеву тканину або папір і зберігати в темному прохолодному місці. Приймати по 25 крапель з теплим молоком 3 рази в день за 15—20 хвилин до їди, з жовтня по квітень, мінімум 1,5 місяця.
  • Узяти 2 головки часнику, очистити їх, натерти в кашку 5 лимонів. Все це залити 1 л теплої кип'яченої води. Настояти тиждень в темному місці. Віджати, процідити. Приймати 4 рази в день, за 30 хвилин до їди і на ніч. При прийомі цього зілля необхідно проводити розтирання грудної клітки часниковим маслом: подрібнений в кашку часник змішати зі свинячим жиром (якщо його немає, то можна замінити вершковим маслом) в пропорції 1:2. Розтирання проводити на ніч.
  • Кожен ранок, перед сніданком з'їдати дрібно нарізаний зубчик часнику, запиваючи його 1 склянкою розбавленого водою яблучного оцту. Курс лікування — 4—5 тижнів. УВАГА! Процедура протипоказана хворим на виразку шлунку і дванадцятипалої кишки.
  • Узяти 400 г свинячих бруньок, вимити в проточній воді, розрізати на шматочки, додати 1 столову ложку коньяку, 2 подрібнених цибулини і 0,25 чайної ложки порошку імбиру, посолити за смаком, добре перемішати і дати настоювати 30 хвилин. Потім додати 50 г стовчених в порошок ядер волоського горіха і на сковороді з соняшниковою олією (50 г) смажити 20—30 хвилин. Цю страву з'їсти в теплому вигляді за 2 рази: половину вранці і половину увечері. Приймати при лікуванні бронхіальної астми мінімум 1 раз на тиждень, чим частіше, тим краще, якщо щодня, то 15 днів без перерви.
  • Вимити і очистити від шкірки 400 г імбиру, натерти його, насипати в пляшку і залити спиртом. Настоювати в теплі або на сонці 14 днів, періодично струшуючи, до тих пір, поки настоянка не набуде жовтого кольору. Процідити, віджати і дати відстоятися. Пити 2 рази в день по 1 чайній ложці після їди, запиваючи 3 ковтками води. Дуже хороший засіб.
  • Залити в емальованому посуді 2 кг зерна вівса 5 л води і поставити на 3 години в духовку при 50—60°С, потім процідити і віджати. Додати 200 г меду і листків алое, 200 мл коньяку, поставити на слабкий вогонь, довести до початку кипіння і зняти, після чого охолодити, процідити і віджати.
  • Отримавши сироватку з 3 л молока, додати в неї 1 склянку меду і 100 г подрібненого кореня дивосила. Пити по 0,5 склянки першої суміші, тут же запиваючи 0,5 склянки другої суміші, 3 рази в день за 30 хвилин до їди.
  • Узяти 0,5 столової ложки листків травневого лопуха, половину осикових листків, 1 чайну ложку свіжих голок ялиці. Заварити 1 склянкою кип’ятку. Після охолоджування додати 0,5 чайної ложки питної соди і настоювати цю суміш в темному місці 7 днів. Пити по 1 столовій ложці 1 раз на тиждень (можна і частіше, залежно від самопочуття) перед сном.
  • Заварити 1 склянкою кип’ятку 1 столову ложку квіток глухої кропиви (кропиви глухої), настоювати 30 хвилин і пити по 1 склянці 3 рази в день, можна і частіше, але обов'язково 3 склянки в день. Траву збирають протягом всього літа в першій половині дня.
  • Залити 100 мл спирту (200 мл горілки) 100 г плодів бузини садової і настоювати 3 дні. Пити по 30 крапель спиртної або по 50 крапель горілчаної настоянки 3 рази в день.
  • Заварити 2 столових ложки кореня бедренця-каменеломки в 1 л кип’ятку і настоювати в термосі ніч. Пити по 0,5 склянки 3—4 рази в день. Можна користуватися також спиртною настойкою: 1 частку подрібненого кореня залити 2 частками 70%-ного спирту і настоювати 7 днів (на спирту) або 14 днів (на горілці). Пити по 20 крапель спиртної настоянки (по 40 крапель горілчаної), запиваючи ковтком води. Корінь викопують у вересні, при першому легкому в'яненні стебла. Метод дуже ефективний.
  • Змішати по 1 столовій ложці трави іссопу, богульника, полину звичайного, а також висушеного і добре подрібненого коріння і кореневищ пирію, заварити суміш 1 л кип’ятку і настоювати ніч в термосі. Пити по 0,5 склянки 4— 5 раз на день за 30 хвилин до їди. Окрім цього, приймати по 3 краплі настоянки квіток конопель 2 рази в день — після обіду і на ніч, — запиваючи ковтком води.
05.03.2011 20:56
УМА будун..............................
05.03.2011 16:45
karasikk мы нурофеном пользуемсь в таких случаях. ох уж эти детки, и почему они так болеют, вот и наша если взять в общем то после нового года болеем уже больше месяца. заболели, выздоровели, 2-3 дня садик, заболели, выздоровели, 2-3 дня садик, заболели.....и т.д.
05.03.2011 16:26
Andreyev Если есть какие-либо еще симптомы (головная боль, сыпь, тошнота, расстройство и т.д.), то лучше показать врачу.

Было бы хорошо хотя бы какому-то знакомому лекарю позвонить, посоветоваться.
05.03.2011 16:21
pevaly на моего ребёнка парацетамол и его производные в разных видах (таблетки-сиропы-свечи) не оказывали никакого действия с рождения, поэтому мой выбор нурофен (ибуфен)

а ваще для начала пробуй водно-спиртовое или водно уксусное растирание если дитя не знобит канешна.
05.03.2011 16:16
ПорТокоЛаДа Товарищи медики
у ребенка 38,5
есть панадол, нурофен и эфералган
в сиропах естессно
что давать?
21.02.2011 09:18
Estet не ну она на месте, наверно правильно будет не вывих а растяжение связок
но все равно очень больно
всю ночь мучался не знал как ее положить
до сих пор болит, но уже чуть меньше
судя по тому, что начал чувствовать легкий зуд, то начала заживать
21.02.2011 08:37
ПорТокоЛаДа так а назад вправил то?
вывихнутое и вправленное так долго не болит... кажется

просто ребенок запястье вывихивал 2 раза, помню ныла только до вправления, потом забывала сразу
20.02.2011 23:24
Estet ну да, в смысле зафиксировал шоб не шевелилась
болит блин не перестает
20.02.2011 22:58
Andreyev И таки очень надеюсь, что это не жгут, а эластический бинт..
20.02.2011 21:35
Mutant льда и холодного приложить
20.02.2011 20:38
Estet запястье вывихнул
болит ппц как
жгутом перетянул все равно болит
а послезавтра на работу
будь она проклята
15.02.2011 10:29
Жорик Эстету агромный спасиб. после промывания за ночь "нежить ушла обратно в могилу".
14.02.2011 19:50
Estet
Цитата:
Сообщение от Snaiper Посмотреть сообщение
Еще нужно воду правда нормальную брать, а не ту что на пляжах с 50% содержанием мочи
Ну почему же.. заодно и уринотерапия будет))
14.02.2011 19:48
Snaiper Когда вы выходите на улицу-нос резко охлаждаеться, в результате чего защитная реакция организма-выроботать слизь, дабы небыло отмирания тканей...Через определенное время ето проходит(10-20мин) или после возвращение в теплое помещение...Такое встречаеться довольно часто и нечего плохого в етом нету. Не нужно колоть никаких антибиотиков или принимать лекарства.
Промыть нос морской водой-совет хороший. Но работает только при насморках\гайморитах. Многим помагает. Еще нужно воду правда нормальную брать, а не ту что на пляжах с 50% содержанием мочи

П.С. болит горло-лечить,просто так болеть не должно. Если просто першит-нечего страшного.
14.02.2011 19:47
Estet а шо делать.. жызь заставит, жызь научит..

не, 100 нормал. лишнее само выльется, не переживай)
14.02.2011 19:37
Жорик да вы, батенька, опытный фельдшер )
вот только 100мл-шприц, я так понимаю нужно просунуть поглубже и всё впрыскнуть? не много-ли.
14.02.2011 19:32
Estet Жорик, я могу рассказать, как делаю лично я. Но лучше еще почитать интернет, шоб я потом не был крайним.
Раствор - примерно на чашку чайная ложка морской соли. Пробуем на вкус - соленая, но конечно не как ропа. Чем больше соли - тем больше эффект, но и понятно тем больше жечь будет. Вода ни холодная, ни горячая - теплая. При полоскании не должно ни печь, ни жечь, ни щипать. Просто должен ощущать теплую подсоленную воду, когда сплевываешь.

Набираю полный шприц (сотку), наклоняю голову влево набок и чуть назад - впрыскиваю в левую ноздрю. Если наклон вправо - то в правую. По поводу наклона - читай инет. Встречались и противоположные мнения. Хотя там пугали сильно, я в конце концов на все забил и стал полоскать так, как уже писал выше. Потому как болеть было нельзя, а надо было срочно выздороветь.

Итак. Впрыскиваю в одну ноздрю, дышу ртом. Стоит шмыгнуть - все в горле окажется. Жду секунд 30 (примерно). При этом ничего не должно ощущаться. Наклоняю голову в противоположную сторону. Еще чуть подождал. Выравниваю голову и наклоняю вперед. При этом должно лететь с обеих ноздрей само без высмаркивания.
Высмаркиваюсь.
Повторяю то же самое с другой ноздрей.
Потом еще один цикл.
До тех пор, пока в носу не станет чисто и абсолютно свободно дышать.

Основательно высмаркиваюсь. Можно понаклонять голову в разные стороны. При наклоне всем туловищем вперед может выйти еще пару капель воды. Тут очень важно, чтобы вода вышла вся, поэтому покрутить головой нужно хорошенько в разные стороны. Вода оставаться не должна, т.к. в ней очень живенько размножаются бактерии. И вообще, я НЕ советую нос ЗАКАПЫВАТЬ. В носу должно быть сухо, без лишней влаги.

Обязательно после этого закрепляю эффект. Есть такой аэрозоль - каметон. Пшикаю в обе ноздри и задерживаю дыхание (токо аккуратно, а то он термоядерный ). После этого минут через пять мажу в носу мазью (у кого что есть, я использую ДокторМом).

В качестве профилактики рекомендую полоскать горло - у меня часто из носа в горло переходит и наоборот.

Усё!
14.02.2011 19:11
Жорик а ну расскажи по пунктам чё да как. пжлст.
соль таки нашёл.
14.02.2011 19:09
Estet
Цитата:
Сообщение от HubbaBubba Посмотреть сообщение
И как оно, сильно больно?
Да ваще никак на самом деле)) Зато после процедуры - воздух проходит со свистом, такое ощущение, что в голове пустота) Если нос был забит, то вымываются такие медузы, шо аж непонятно, как оно там всё помещалось.
Только правильно нужно все делать.
14.02.2011 19:07
Juli_x
Цитата:
Сообщение от Estet Посмотреть сообщение
Есть одна панацея, но не все могут преодолеть свой страх - промывать нос и полоскать горло морской солью. Результат - 100%.
ЩАс на работе больных не любят, а раньше я постоянно соплил. Пришлось промывать. Но зато последний свой насморк я преодолел год назад за 3 дня, причем на работе на ногах.
Нужно пойти в поликлинику и проколоть курс антибиотиков от (..)коковой инфекции,тогда все пройдет в носу!
14.02.2011 18:47
HubbaBubba И как оно, сильно больно?
14.02.2011 18:31
Estet Есть одна панацея, но не все могут преодолеть свой страх - промывать нос и полоскать горло морской солью. Результат - 100%.
ЩАс на работе больных не любят, а раньше я постоянно соплил. Пришлось промывать. Но зато последний свой насморк я преодолел год назад за 3 дня, причем на работе на ногах.
14.02.2011 17:16
Жорик не
галава не балит, и не гайморит точно.
В этой теме более 30 ответов(а). Нажмите здесь, чтобы перезагрузить эту тему.

Ваши права в разделе
Вы не можете создавать темы
Вы можете отвечать на сообщения
Вы не можете прикреплять файлы
Вы не можете редактировать сообщения

BB коды Вкл.
Смайлы Вкл.
[IMG] код Вкл.
HTML код Выкл.
Trackbacks are Выкл.
Pingbacks are Выкл.
Refbacks are Выкл.

Время на сервере: 07:57.

Регистрация Справка Пользователи Календарь Сообщения за день

vBulletin 3, Copyright © 2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Русский перевод: zCarot, Vovan & Co