Показать сообщение отдельно
Старый 05.07.2017, 14:52   #31342 (Ссылка на пост)
Lester
Гаденыш
 
Аватар для Lester
Пол:
 
Активность Longevity
3/20 16/20
Today Сообщения
0/5 sssss4648
Благодарил(а): 2,442
Благодарили 5,834 раз в 2,093 постах
Галерея: 0
Вес репутации: 78 Lester скоро в модераторыLester скоро в модераторыLester скоро в модераторыLester скоро в модераторыLester скоро в модераторыLester скоро в модераторыLester скоро в модераторыLester скоро в модераторыLester скоро в модераторыLester скоро в модераторыLester скоро в модераторыLester скоро в модераторыLester скоро в модераторыLester скоро в модераторыLester скоро в модераторы
Печерський суд м. Києва засудив трускавецького атовця Ігоря Яворського до чотирьох з половиною років позбавлення волі за дводенне спізнення до військової частини.

Трускавчанин Ігор Яворський пішов на війну добровільно та провів у зоні АТО більше року, в лавах добровольчого батальйону ім. генерала Кульчицького. Згодом став стрілком-гранатометником у військовій частині м. Києва.

“Син час від часу виривався додому, повертався в частину одразу по дзвінку. Але останнього разу він чекав дзвінка, чекав, дивувався, чому йому не дзвонять. Через два дні сам подзвонив до свого командира, питає, чому мене не викликають. А його вже в розшук тоді подали. Але він поїхав сам в частину, наче все було нормально, його ще відправили на схід, в Авдіївку. Ми навіть подумати не могли, що ту справу не закрили і що все може обернутись так серйозно. Лише коли Ігор вернувся з Авдіївки, виявилось, що справа про його невчасну явку в частину передається до суду” – пригадує мама атовця, Леся Яворська.

Від адвокатських послуг Ігоря відмовив сам прокурор, переконавши хлопця в тому, що треба визнати вину та погодитись на скорочену процедуру розгляду справи. Ігор погодився, а прокурор обіцяв клопотати про покарання у вигляді штрафу. Хлопець, який добровільно воював на сході, якого знали та підтримували побратими з батальйону Кульчицького, і подумати не міг, що буде визнаний “дезертиром”.

http://truskavets-online.com.ua/?p=6437
__________________
- Слава Україні! - закричали они, вместо приветствия.
- Что это за фашизм?! - возмутился журналист Гундырев. - Откуда у них столько ненависти к русским?
Lester вне форума  
Ответить с цитированием
Сказали Спасибо пользователю Lester за этот пост:
vald (05.07.2017)