Показать сообщение отдельно
Старый 10.09.2007, 08:09   #17 (Ссылка на пост)
Серьога
...
 
Аватар для Серьога
Пол:
 
Активность Longevity
0/20 17/20
Today Сообщения
0/5 sssss5142
Адрес: Комсомольский район города Херсона
Благодарил(а): 1,707
Благодарили 5,935 раз в 1,924 постах
Галерея: 0
Вес репутации: 80 Серьога скоро в модераторыСерьога скоро в модераторыСерьога скоро в модераторыСерьога скоро в модераторыСерьога скоро в модераторыСерьога скоро в модераторыСерьога скоро в модераторыСерьога скоро в модераторыСерьога скоро в модераторыСерьога скоро в модераторыСерьога скоро в модераторыСерьога скоро в модераторыСерьога скоро в модераторыСерьога скоро в модераторыСерьога скоро в модераторы
Отправить сообщение для  Серьога с помощью ICQ
и ще трошки до роздумів.


ПРИСЯГА ВОЯКА
УКРАЇНСЬКОЇ ПОВСТАНЧОЇ АРМІЇ
Я, воїн Української Повстанчої Армії, взявши в руки зброю, урочисто клянусь своєю честю і совістю перед Великим Народом Українським, перед Святою Землею Українською, перед пролитою кров'ю усіх Найкращих Синів України та перед Найвищим Політичним Проводом Народу Українського:
Боротись за повне визволення всіх українських земель і українського народу від загарбників та здобути Українську Самостійну Соборну Державу. В цій боротьбі не пожалію ні крови, ні життя і буду битись до останнього віддиху і остаточної перемоги над усіма ворогами України.
Буду мужнім, відважним і хоробрим у бою та нещадним до ворогів землі української.
Буду чесним, дисциплінованим і революційно-пильним воїном.
Буду виконувати всі накази зверхників. Суворо зберігатиму військову і державну таємницю. Буду гідним побратимом у бою та в бойовому життю всім своїм товаришам по зброї.
Коли я порушу, або відступлю від цієї присяги, то хай мене покарає суворий закон Української Національної Революції і спаде па мене зневага Українського Народу.
(Петро Мірчук, «Українська Повстанська Армія. 1942—1952». Мюнхен, 1953. Стор. 285).
Серьога вне форума  
Ответить с цитированием