Показать сообщение отдельно
Старый 20.12.2008, 15:18   #45 (Ссылка на пост)
Frez
Местные мы
 
Аватар для Frez
Пол:
 
Активность Longevity
0/20 17/20
Today Сообщения
0/5 ssssss501
Благодарил(а): 69
Благодарили 354 раз в 146 постах
Галерея: 5
Вес репутации: 20 Frez ну просто молодецFrez ну просто молодецFrez ну просто молодец
1)дуже цікаво, але чомусь у моїх сестер із німеччини вся японська техніка зроблена в японії (хоча бачив тіки відеокамеру, телефони і фоти, не знаю як там техніка, що стоїть у них вдома). Однокурсники ж, які працювали у англії і шотландії хотіли купити собі дешеві фотиі камери, одразу по приїзду, але натикнулись на проблему, бо звичних для нас дешевих китайських і малазійських аппаратів там не знайшлось. Дехто взагалі навіть за рік так і не купив, бо ціни дуже непривабливі. У франці погоджусь, там багато різноманітного ла..на, мені клієнт на роботі розказував, про данію і нідери не в курсі.
2) А що нового і кардинально протилежного ти написав про японію? Тіки підтвердив, що економіку підняли за рахунок трудолюбства, власних ресурсів і іноваційних технологія. Це протилежний шлях тому, за яким розвивались країни західної європи і сша.
3) А я і не заперечую, що цим країнам важко піднятись, а просто стверджую, що їх ресурсами нещадно користуються інші, одне іншому не заважає, як то кажуть.
4) Я знаю що опіум там був завжди, але при захваті країни америкосами його виробництво стало майже промисловим і зросло в ...цять разів.
5) Фермерам заважає відсутність підтримки державою в плані економічної освіти та, найголовніше, шалений відсоток по кредитах (у нас багато іноземних банків, які в своїх країнах дають фермерам багаторічні кредити під 3-5%, а у нас чомусь це мінімум 15-20% і максимум на 3-5 років). Тому виробник не може придбати собі автотранспорт, щоб самому перевозити продукції в місця накопичення. Але і це не головне, головне, що світовим зернотрейдерам вигідно, коли фермер - "ніщо". Вони самі створюють більш дрібні організації, які є проміжним дзвіном в ланці Фермер - Зернотрейдер. Простий приклад, до того ж реальний: фермер продає зерно пшениці фірмі Херсон-Зерно, яка займається тим, що перевозить це зерно від фермера, до нашого КХП, на нашому КХП Херсон-зерно продає пшеницю фірмі Полігрейн, яка в свою чергу продає його WJ Grain, яка в свою чергу продає його на світовому ринку. Ось світовим мегакомпаніям і вигідно, щоб було туча проміжних фірм, за рахунок яких можна підняти ціну зерна із 500 грн/т до 2000. При цьому фермер кладе собі в карман 50-100 грн, а зернотрейдер - 500. А тепер спробуй представити як маленькй фермер може протистояти такій потужній та всесильній системі? Повір фермери хочуть позбавитись всіх цих непотрібних елементів, які роблять гроші із повітря, але не можуть. Бо світом правлять банки, фінансові кредитні спілки і т.п. проти яких не попреш. І будуть завжди вони тримати наших фермерів в їжових рукавицях, бо їм це вигідно, а в СМІ будуть говорити що от, такий то фонд виділив стіки то на розвиток нашого фермерства, от створили фонд допомоги фермерам, от фермерам дали доступ до біржі, і вони не будуть тепер продавати зерно спекулянтам, а вийдуть на прямого споживача. Тіки насправді все це брехня, замилення очей, я працював в цій галузі, зараз працюю тісно із зернотрейдерами, і нічого не змінюється, наших виробників експлуатують як хотять, допомога ця - фікція. Так само як на близькому сході, як в азії, в фариці, в південній америці. Багаті нам начебто допомогають, але віз і нині там, невже хтось вірить що допомога ця щира?
Frez вне форума  
Ответить с цитированием
Сказали Спасибо пользователю Frez за этот пост: