Показать сообщение отдельно
Старый 02.07.2010, 16:27   #133 (Ссылка на пост)
T2M
Что-то высматривает
 
Аватар для T2M
Пол:
 
Активность Longevity
0/20 15/20
Today Сообщения
0/5 ssssss208
Благодарил(а): 368
Благодарили 177 раз в 83 постах
Галерея: 0
Вес репутации: 16 T2M имеет великолепную ауруT2M имеет великолепную ауру
Такая вот инетпубликация:
Цитата:
ДУБКИ: Губернатори змінюються, позиція - ні
30-06-2010 23:47 Херсонщина // Довкілля // URL: http://maidan.org.ua/static/southnews/1277930879.html


Як повідомляє кореспондент НЧ голова Херсонської облдержадміністрації Микола КОСТЯК повідомив сьогодні на прес-конференції в Херсоні, що рішення міськради про виділення землі «Амстору» буде призупинено.

«Під час сесії мій помічник зачитав моє звернення щодо зупинення рішення сесії. Воно (рішення міськради – НЧ) буде зупинено, я переконаний», – заявив губернатор.

В той же час М.КОСТЯК вважає, що торгова мережа «Амстор» має бути присутньою в Херсоні, але не на території Дубків, а в іншому місці.

«І по цим Дубкам, так, сьогодні цей «Амстор» потрібний. Мережа «Амстор» високої якості, дуже гарна мережа і, можливо, в якоїсь мірі якась місцева мережа не хотіла, щоб «Амстор» складав їй конкуренцію. Я думаю, що з приходом «Амстора» ціна буде конкурентна. Але коли йде мова що потрібне інше місце – треба шукати таке місце, яке б задовільнило всіх мешканців міста», – переконаний М.КОСТЯК.

За словами М.КОСТЯКА рішення облСЕС щодо відкликання погодження «Амстору» скасовано не буде. Також, за словами губернатора, жодних проектних робіт на території парку «Ювілейний» фірмою-забудовником не ведеться.

Крім того, губернатор підтвердив той факт, що з тексту його звернення, що роздавалося на 25 червня на сесії міськради депутатам, було вилучено один абзац, в якому вказувалося на незаконність вказаного рішення і на необхідність приймати такі рішення прозоро і в інтересах міської громади.

«Я про це знаю. Зараз іде зясування з цього питання. Я думаю, поставимо все це на свої місця. Я знаю хто це зробив. Він замахнувя на мій імідж. Обманути мне можна лише один раз. А потім я у відповідь так зроблю, що потім не захочеться вже ніколи мене обманювать» – повідомив М.КОСТЯК.

Новий час
Таки есть вероятность, что победит здравый смысл: и парк сохранят и "Амстор" появиться в Херсоне.

Цитата:
Если ты сама не догадалась, то это так твой ник сократили
э... а что у Вас по математике было?
а вообще неважно, раз сама автор затрудняется ответить
__________________

T2M вне форума  
Ответить с цитированием