Показать сообщение отдельно
Старый 18.11.2012, 22:31   #997 (Ссылка на пост)
prit
Мимо проходил
 
Аватар для prit
Пол:
 
Активность Longevity
0/20 12/20
Today Сообщения
0/5 sssssss34
Благодарил(а): 3
Благодарили 4 раз в 3 постах
Галерея: 0
Вес репутации: 0 prit идет по правильному пути
потрібно досить 4ітко собі уявляти:
Влада над розумами переходить у владу над тілами.
Навпаки зробити - дуже важко, якщо не мати нову ідею.
Так само як й влада поступово з те4ією 4асу модифікується - так само людські погляди на зміст свого життя та на при4ину свого з`явлення на цьому світі - волю Господа теж змінюються.
Такий шлях людини.
Зупинимось щоб роздивитися:
Задля переходу на наступний щабель організації - створенню більш менш централізованої держави у майже первисно-общинному ладу слов'янських племен русам потрібно було встановити ідейну платформу - хрещення, через яку вони вже за допомогою попів: PR-менеджерів та політ-технологів з Візантії запроводжували програмування т.зв. бидла.
Покора та сплата данини. Податків на своє існування як влади.
Але поки існували язи4ники - опір був, древляни, вяти4і, інші не хотіли бути рабами та віддавати без бою своїх дів4ат та хутра.
Поки в них існували свої жерці.
Поветаємось до хрещення. Св Володимир, мавши біля тися4і наложниць, знищивший своїх братів, запускає цю програму та створює так звану Св Русь.
Ідейна платформа- християнство, ортодоксальна гілка - православ'я.
Яке застигає у цій формі в Росії майже на тися4оліття. Християнство у своєму розвитку - йде далі, інститути влади у Європі - теж. Але бидло - як засвід4ив 4ас, добре тримається у стійлі за старою програмою. Тобто не має ніяких при4ин її змінювати. Навіщо - коли вона так гарно працює?
Й за зміною правля4ою династії: Рюриків спо4атку на Романових, далі на поспіль німецьку царську династію вже за Петром - навіть в них, перехрещених католіків, протестантів навіть не ставало у думку змінювати цю систему.
Бо результати їх влаштовували.
prit вне форума  
Ответить с цитированием